„Csucska Gabi” Emlékvetélkedő

2019. április 10-én került megrendezésre a fejlesztendő gyermekeink körében az a vetélkedő, melyet egy kedves kolléganők emlékére kívántunk elindítani, aki már nem lehet közöttünk.

38 gyermek részvételével állítottunk össze 5 állomást, ahol a forgószínpad elve alapján haladhattak végig a bátor vállalkozók. Igyekeztünk egy-egy részképességterületet érinteni és minden állomáson a legeredményesebb résztvevőt árgus szemekkel figyelni. Miután lezajlott a vetélkedő, a Fejlesztő Műhely tagjai összedugták a fejüket, hogy a győzteseknek járó okleveleket elkészíthessék. Így született meg a Csupafül, Bölcsbagoly, Fürgeláb, Puzzle Bajnok, Sasszem kategória. Volt olyan gyerkőc, aki 3 állomáson is győzelmet aratva 3 oklevéllel térhetett haza.

Az eredményhirdetésig sem unatkozott senki, hiszen a jól megérdemelt teát és sütiket ez idő alatt fogyaszthatta el mindenki. Valamint lehetőség nyílt a vetélkedő elején kiosztott menetleveleket kidíszíteni, amelyeket az iskola tanulói részére szavazásra bocsájtottunk. Így az alsó és felső tagozaton még két győztest hirdethettem.
A gyerekek élvezték a játékot, várták a vetélkedőt és örömmel tértek haza az oklevelekkel és a mindenki számára összeállított apró ajándékcsomaggal.

Jövőre újra ugyanitt, hisz együtt minden könnyebb!!!

Ozváry Bernadett gyógypedagógus