Diákolimpia Atlétika Többpróba 3/3

Iskolánk gyermekei nem tétlenkedtek a őszi atlétikai versenyen minden korcsoportban megszereztük a csapatbajnoki címet!
A II. korcsoportos diákjaink az aranyérmen felül a B csapattal még a bronzérmet is megszerezték. Továbbá mind a három egyéni cím is iskolánk diákjainál landolt!
Péter Hédi Kaszás Lilla Szlaukó Ditta Kovács Borka Béda Dorotty Baumgartner Bianka Selymes Panna Wajandt Emma Béda Borbála Hevesi Maja Gál Boróka Takács Lili
A III. korcsoportosaink az első és a negyedik helyezést szerezték meg és egyéni helyezéseket tekintve csupán egy ponttal maradt le Dezső Lola az első helyről. Farkas Szonja nagy meglepetésre első egyéni bronzérmét tudhatja magáénak!
Dezső Lola Lívják Alíz Kovács Panna Farkas Szonja Hegyi Barbara Bogáncs Lia Mihály Tímea Burkus Fanni Mohai Emma Apari Hanna Szapper Nóra Kakas Maja
Nagy lányainkat sem zavarta meg a korcsoport váltás, és csapat aranyérem után mind a három egyéni címet is besöpörték.
Gyimesi Sára Harcos Dorka Pákozdi- Browne Alma Abosi Gréta Mohai Ajsa Balázs Vivien
A fiúk 2024.09.30-án szintén reflektor fénybe léptek. A II. korcsoportban 2. helyezést szerzett a csapat és Tóth László egyéniben egy ezüstérmet.
Kövesligeti Máté Balázs Gergely Halász Jakab Tóth László Ursprung Damján Heinket Zalán
A III. korcsoportot a vállán vitte Makra Magor aki a toronymagas megnyerte az egyéni aranyérmet és a csapatot is hozzásegítette a győzelemhez.
Tímár Botond Bíró Keve Illés Máté Makra Magor Kis Arnold Benke Maxim
Végezetül Virág Brendon nevét kell megemlítenünk aki egyéni versenyzőként képviselte iskolánk 7-8 évfolyamos diákjainkat!
Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.